در آستانه روز جهانی اهدای خون؛ نجات جان یک انسان، زیباترین هدیه انسان‌بودن است.

در آستانه روز جهانی اهدای خون، رضا جهانباز توتکله رئیس پایگاه انتقال خون رودسر در گفت و گو با دریادیم، با دعوت از مردم نیکوکار برای مشارکت در این عمل انسان‌دوستانه اظهار کرد: اهدای خون سالم، اهدای زندگی است چه هدیه‌ای ارزشمندتر از نجات جان یک انسان می‌توان داد؟

 

وی با اشاره به نیاز مبرم بیماران بستری در بیمارستان شهید علی انصاری رودسر و بیمارستان نیکوکار املش به خون و فرآورده‌های خونی افزود: برخی بیماران هر روز چشم‌انتظار هستند امیدشان به دستان ماست لطفاً اگر کسی شرایط اهدای خون را دارد، به یاری آن‌ها بشتابد.

 

بر اساس اعلام پایگاه انتقال خون رودسر داوطلبان می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر، با همراه داشتن کارت ملی یا شناسنامه طرح جدید، به این مرکز واقع در بیمارستان قدیم رودسر (دکتر حشمت سابق) مراجعه کنند.

 

جهانباز با اشاره به روز جهانی اهدای خون تصریح کرد: مسئولیت مشترک ما در حفظ زندگی است اهدای چند قطره خون از خون ما، شاید ادامه زندگی یک مادر، یک کودک یا یک بیمار خاص را رقم بزند.

 

به گفته وی امروز هر کدام از ما می‌توانیم قهرمان بی‌نام زندگی کسی باشیم بیاییم در مسیر انسانیت، یک قدم به جلو برداریم.»

انتهای پیام/