به گزارش پایگاه خبری دریادیم ، رئیس دامپزشکی شهرستان رامسر در گفتگویی با انتقاد از کشتار غیر بهداشتی دام در منطقه ییلاقی جواهرده، گفت: این افراد به هیچ وجه صلاحیت کشتار دام به صورت سنتی را ندارند و ادامه این روند تهدید جدی برای سلامتی مردم منطقه محسوب می شود.
دکتر رفیعی گفت: این اقدام خلاف قانون و تهدیدی جدی برای سلامت مردم است و در جلسات مختلف عدم صلاحیت این افراد برای کشتار دام را به بخشدار و فرماندار اعلام کردیم که معتقد بودند جلساتی گذاشته شود و در این مورد تصمیم گیری شود که طولانی شدن آن به معنی تهدیدسلامتی مردم است.
وی با تاکید بر عدم صلاحیت این افراد برای کشتار دام و عرضه گوشت، گفت: در کشتارگاه رامسر دامپزشک ۲۴ ساعته و ناظر شرعی فعالیت دارد ، گوشت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری و سپس عرضه می شود و با این وصف باز هم همواره دغدغه و نگرانی از آلودگی به صفر نمی رسد ولی متاسفانه در منطقه ای مثل جواهرده کاملا خود مختاری وجود دارد و از تمکین به قانون و اهمیت به سلامتی مردم خبری نیست.
- نویسنده : حسین قاسمی
- منبع خبر : دریادیم









